Noticias

Fundació Tom Sharpe
Sábado 13 de febrero

A la reunión del Patronato se procedió la firma del convenio de colaboración entre la Fundación Tom Sharpe y el Hotel Llevant de Llafranc. Además, de la creación del Espacio Tom Sharpe, con el Ayuntamiento.

04/01/21
r

Anagrama reúne en un volumen todas las novelas protagonizadas por Henry Wilt

Jueves 29 de octubre
Fundació Tom Sharpe

SE RENUEVA EL CONVENIO CON El AYUNTAMIENTO DE PALAFRUGELL

La Fundación Tom Sharpe y el Ayuntamiento de Palafrugell han renovado el convenio de colaboración para dar visibilidad del paso del escritor británico por la localidad empordanesa, donde residió la última etapa de su vida.

Jueves 10 de septiembre
Fundació Tom Sharpe

A punto para iniciar las actividades de la Cátedra Tom Sharpe

El director de la Cátedra Tom Sharpe, Xavier Pla, la presidenta de la Fundación, Montserrat Verdaguer, la patrona, Rosa Regàs, y en Miquel Martin Serra se reunieron el jueves 10 de septiembre a Llofriu para hablar del inicio de las actividades de la Cátedra Tom Sharpe.

Jueves 3 de septiembre
Fundació Tom Sharpe

La Fundación se reune para programar las actividades de este curso

El jueves 3 de septiembre, la presidenta de la Fundación, Montserrat Verdaguer, el vicepresidente, Jose Mª Pérez-Collados, y la patrona, Anna Caballé, se reunieron a Girona para programar las actividades de la Fundación.

Miércoles 3 de junio
Fundació Tom Sharpe

Xavier Pla director de la Cátedra Tom Sharpe de la Universitat de Girona

El pasado 20 de mayo se firmó el convenio entre la Fundació Tom Sharpe y la Universitat de Girona para la creación de la Cátedra Tom Sharpe de la Universitat de Girona. Nombrando al historiador Xavier Pla, director de la misma.

Dissabte 8 de febrer
Fundació Tom Sharpe

Conferència de Miquel Berga sobre George Orwell

El dissabte 8 de febrer, Miquel Berga, professor de la Universitat Pompeu Fabra, va fer una conferència sobre George Orwell en un acte organitzat conjuntament per la Biblioteca de Palafrugell, la Fundació Josep Pla i la Fundació Tom Sharpe.

28 d' Abril de 2015
CB TV

Tom Sharpe. El recorregut per el seu llegat literari

Lluís Molinas entrevista a Montserrat Verdaguer (Fundació Tom Sharpe) juntament amb Xavier Rocas, el regidor de cultura de l’Ajuntament de Palafrugell. Recorren la història de la Fundació així com la vida de Tom Sharpe a través de tot el seu llegat.

23 de març de 2015
Fundació Tom Sharpe

Constitució de la Fundació Tom Sharpe

El 23 de març de 2105, es reuneixen: Mª Prat Sàbat, Isabel Verdaguer, José Mª Pérez-Collados, Xavier Rocas i Montserrat Verdaguer per iniciar la Fundació Tom Sharpe. En veiem el moment de la signatura.

24 de març de 2015
Fundació Tom Sharpe

Presentació de la Fundació Tom Sharpe

Montserrat Verdaguer, Juli Fernández Iruela i Xavier Rocas Gutiérrez presenten La Fundació Tom Sharpe i els seu propòsit. La Fundació difondrà el llegat Literari de l’escriptor arreu de Catalunya i del món.

4 d'octubre de 2014
Fundació Tom Sharpe

Benvolgut Tom. Imatge de Tom Sharpe a través de Montserrat Verdaguer

Montserrat Verdaguer, íntima amiga de l’escriptor, és acualment la marmessora de tota la seva obra i la responsable d’escriure’n la seva biografia. De forma íntima i personal, Montserrat Verdaguer, ens explica com era Tom Sharpe no només com a escriptor, sinó també com a persona.

14 de Juny de 2013
Fundació Tom Sharpe

Els ultims dies de Tom Sharpe a la Costa Brava

Un retrat de Tom Sharpe sobre la seva estancia a Llafranc. Es mostra com era la seva vida allà, amb quina gent es rodejava, què va significar per a ell estar on estava i de quina manera va deixar empremta en el territori.

8 de març de 1995
Canal 33

Tom Sharpe a l’Hotel Llevant

Tom Sharpe va protagonitzar una entrevista el 1995 a L’hotel Llevant de Llafranc, el que va ser la seva residència desde el primer moment en que va arribar a Llafranc fins que va comprar la seva propia casa a la població. Descobrim la seva vida a l’hotel així com el seu entorn on creava les seves obres.