Actualitat

Divendres 21 de maig

La Universitat de Girona, amb la participació de la Càtedra Tom Sharpe, han organitzat la primera edició del curs d’estiu Tom Sharpe i l’Humor Anglès: Estratègies de Lectura i Recursos Educatius. Tindrà lloc del dilluns 5 al dimecres 7 de juliol per videoconferència.

Aquest curs, a més de ser una introducció a la figura de l’escriptor Tom Sharpe, vol aportar una reflexió divulgativa i metodològica sobre grans aspectes narratius i imaginatius sobre la seva obra i fer una aportació als recursos educatius en l’ensenyament de la llengua i la literatura anglesa a les aules de secundària.

El quadre docent comptarà amb la participació de quinze professionals de l’àmbit de la literatura i l’escriptura. Alguns dels noms són Miquel Berga, professor de literatura anglesa de la Universitat Pompeu Fabra; Carme Fenoll, bibliotecària i membre de la Fundació Tom Sharpe; Llàtzer Moix, periodista cultural de La Vanguarida; Miquel Martín, escriptor i biògraf de Tom Sharpe; Màrius Serra, escriptor i traductor; Celia Vázquez, professora de la Universitat de Vigo; i Montserrat Verdaguer, directora de la Fundació Tom Sharpe, entre d’altres.