Actualitat

22 de febrer

La segona ponència del Cicle de conferències “Shakespeare avui”: “Reescriure Shakespeare”, a càrrec de Sergi Belbel, va tornar a ser tot un èxit.

Dimarts es va portar a terme la segona del cicle de cinc conferències “Shakespeare avui”. La segona ponència, titulada “Reescriure Shakespeare”, va anar a càrrec de Sergi Belbel, dramaturg, director d’escena i traductor teatral. Aquest ens va fer una exposició brillant i molt interessant sobre la història de la dramatúrgia, incloent des dels dramaturgs grecs, Sòfocles, Esquil i Eurípides, fins als més actuals.

La conferència, que es va traslladar de la sala polivalent a l’auditori del Centre Cultural La Mercè de Girona arran de la bona rebuda de la primera edició, va tornar a ser tot un èxit de públic.

 

Informació sobre les tres darreres sessions del cicle de conferències “Shakespeare avui. Visions actuals de Shakespeare des de la teoria i la pràctica teatrals”

12/03/2024: “Déu segons Shakespeare”, a càrrec de Xavier Alberti. Més informació i inscripcions.

16/04/2024: “Ricard II, l’obra mestra menys coneguda de Shakespeare”, a càrrec de Salvador Oliva. Més informació i inscripcions.

07/05/2024: “Dirigir Shakespeare avui”, a càrrec de Àlex Rigola. Més informació i inscripcions.

On i quan?

📍 Centre Cultural la Mercè de Girona.

🕡 18.30h.