Actualitat

20 de febrer de 2019

La novel·la ‘Wilt’, de Tom Sharpe, comença quan Wilt surt passejar amb el seu gos, o més ben dit el seu gos el treu a passejar, perquè la seva dona Eva pugui fer els exercicis de ioga diaris. Amb aquest punt de partida es convidava a tots els alumnes de 4t d’ESO i 1r de batxillerat de Palafrugell a participar al 2n Concurs de redacció en llengua anglesa Tom Sharpe.

Amb el doble objectiu de donar a conèixer l’obra de Sharpe, que va viure a Llafranc des del 1995 fins a la seva mort el 2013, però també d’aprendre l’idioma des d’una altra vessant, el jurat, format per representants de la Fundació Tom Sharpe, l’Ajuntament i els quatre centres de secundària del municipi, ha destacat tant el domini creixent de l’anglès entre els joves, com la imaginació i el sentit de l’humor empleat per bona part dels alumnes.

Les cinc noies i el noi premiats han rebut vals per bescanviar a comerços de Palafrugell, a més d’un parell de llibres de Tom Sharpe cada un. Els de 4t d’ESO han estat Clàudia Osuna, de l’INS Baix Empordà; Cristina Pérez, de l’INS Frederic Martí Carreras; Yosra Sabba, del Col·legi Sant Jordi; i Marc Aguilar, del Centre Prats de la Carrera. A 1r de Batxillerat s’ha reconegut a Alba Roldán, del Baix Empordà, i Sophie Bennet, del Frederic Martí Carreras.