Actualitat

21 d'agost de 2018

Recentment el professor Christian Dalzon ha visitat la Fundació Tom Sharpe. Dalzon és l’autor de la tesi doctoral “Tom Sharpe, Écrivain Populaire – De la farce à l’ironie” que ha estat publicada en forma de llibre.

 

Christian Dalzon va completar els seus estudis a Avignon i a Aix-en-Provence. Doctor de la Universitat de la Sorbonne Nouvelle, va impartir classes a la Universitat de Versailles Saint Quentin en Yvelines (UVSQ) des del 1991 dins del departament d’anglès. En el transcurs de la seva investigació, Tom Sharpe va tenir l’oportunitat de trobar-se i conèixer l’autor amb qui mantenien una correspondència regular.

Un dels comentaris que va fer Tom Sharpe sobre la biografía que Dalzon estava escrivint va ser: “no sabia que tenia tant material de P.G. Wodehouse i meu. Sabia que li agradaven els seus llibres i en un viatge amb ell cap a Wales em va fer escoltar extractes de les noveles de Wodehouse. Estic realment impressionat pel treball de recerca que has fet i la gran quantitat de material que has classificat per ser usat per la biografía”.